Julafton och Juldagen

Julafton va lika mysig som den brukar.
När jag kom hem la jag och lillebror alla julklappar under granen. Barn som jag är så räknade jag även alla som var till mig och där var hela 29 st bara till mig!!, kommer inte ihåg hur många jag brukar få men har nog varit extra snäll i år känns det som.


Var hemma hos familjen tillsammans med mormor. Åt 4 prinskorvar, 2 ägg och en smörgås. Jag ville koka makaroner men det tyckte inte resten av gänget så jag sätt där med mina prinskorvar utan makaroner.  Är inte sådär väldans förtjust i julmat nej.
Vid 21-tiden tyckte jag julen var över så då körde jag till Bromölla och umgicks lite med Samme då hans jul med va över^^ Vi var ute och gick i över 1½ timme, KALLT!!! När vi gick förbi kyrkan vid 22.30-snåret så kom där en hel del folk och gick in i kyrkan. Jaja konstigt folk som går i kyrkan på julafton^^ När jag sen körde hem vid 01.00 så var tydligen mässan slut och fy f*n med folk det välde ut ur kyrkan. Det tog aldrig slut, och det märkte jag för jag fick ju stanna vid övergångsstället och släppa fram alla som tvunget skulle gå över gatan precis när jag kom.

Igår var det fest hos Ulrika i Sölvesborg, väldans trevligt. Sen bar det av till Altona, även där va det väldans kul, träffade en hel del kompisar som jag inte träffat på läääääng. Kul Kul.

I förmiddags var jag och Samme ute och gick en promenix på en timme. Tog lite vinterkort när vi gick längs Korsholmen, dock ser en del ut som om dom skulle kunna va tagna mitt i sommaren^^



   

Julklappar, taco och Bingolotto

Tänkte inte ge nåt närmare utlägg ang. kvällen bjuder på lite bilder istället.

Kvällen började med att vi
bytte julklappar, Lina, Elin och jag.



Kvällen fortsatte med tacos


Sen blev det Bingolotto.
Vann dessvärre inget, inte vad vi vet iaf^^


Men vi tröttnade ganska snabbt
så jag började lägga pusslet jag fick
och Lina satte sig i köket och slog in julklappar




Dagens kommentar kom från Lina när hon skulle förklara att det var faktiskt fler än 3 färger i pusslet för det va ju
"Grön, Elefant, ljusblå och mörkblå"



Här är det jul, jul i vårt hus

Ja då var det tisdag och dags för en uppdatering. Då var det det här med att blogga ofta så läsarna slipper att få en lång novell när jag väl har tid och ork att uppdatera men men ska försöka göra det kortfattat.

Vi börjar med Onsdag.
Då bar det iväg till Ikea med Rosel. Och handlat blev det, ja jä*lar vad vi handlade, vi trodde nog vi hade ens tor lastbil när vi trots allt bara hade min lilla peugeot till pärla. Men fick plats gjorde det men det va verkligen precis med. Kan tillägga till mamma och Mari att det jag handlade var till  jobbet nästan allt iaf.

Torsdag.
Då kom nästa shoppingtur och den med Lina, såklart.
Vi började på stan, dock var och en för sig sen fortsatte vi ut på Långebro med Grizzly, Inter Sport, Rusta, Jysk, och Duka.
När vi va färdiga trötta och hungriga så körde vi hem till Lina och tänkte beställa lite mat.
Lina ringer och beställer en gyrospizza till mig och en gyrosrulle till sig själv. När dom lagt på frågar Lina,
"Anna, vad är det för skillnad på gyros och nötkött? "
"Nötkött är ko och gyros är lamm"
Lina skriker:
 "Lamm?????? Jag ska inte äta nåt jä*la lamm"
Och ringer tillbaka och säger:
"Hej det är Lina, har ni hunnit börja på maten?  Jag vill ha nötkött" Och allt detta utspelar sig inom loppet av cirkus 2 min.
Vi körde och hämtade maten och JAG fick gå in och hämta den, såklart.
När vi näst intill hade ätit upp konstaterar vi att klockan bara är 19.10 och att Eko inte stänger förrän 20.00 tog på oss jackorna och körde.
Kvar hemma stod detta:


Jag köpte mig en fjärrkontroll ja,
och nej jag ser inte dåligt men den va sååå cool jue^^

När vi kom hem igen så luktade det som vi hade kommit till värsta pizzerian ja, shit va det luktade pizza.
Skyndade och städa innan Mr Nice Guy skulle komma, och vi hann.

Fredag.
Hmm, vad hände då?
Jo just det, jag var på Alliansen med Samme och Ulrika och kollad på när Micke spelade. Och det gick väl bra får man säga, dom vann med 10-1 eller nåt sånt^^
Sen körde jag till Lina och fredagsmös en stund.

Lördag.
Då bar det iväg till Nova Lund med Lina och Lotte. Blev dock inte så mycket handlat där heller, bara en klänning, ett par jeans, lite trosor och några leggings, typ^^
På kvällen var jag på Banken med Mari, Joël, hans två systar, en pojkvän, en kompis och hans mamma. Mamman hade nog roligast av oss allihop^^ Men det va väldans trevligt:)

Klänning från Gina Tricot.
Helt klart finare på än när man ser den såhär, såklart.
Söndag.
Då blev det en runda till på stan med Lina såklart.

Måndag.
Då var jag ledig men började ändå morgonen halv 9 med att skriva kontrakt för den nya lägenheten som jag får nycklarna till på måndag. Sen blir det fest:D
Då blev det oxå stan och butikerna på Långebro och Eko och med Lina.

Nu har pappa vatt här med en gran så den är färdigklädd och grann. Och visst fick jag lite hjälp, eller nåt....



För er uppmärksamma så sitter det nåt i granen
på båda bilderna som inte bör va där^^

Lina frågade mig häromdagen om vi skulle spela Bingolotto, ja visst kan vi göra det, men det hade jag aldrig svarat om jag visste att det varade till 00.10, mitt i natten!! Men men vi ska äta lite tacos innan så det blir säkert trevligt.

Avslutar med lite kattbilder.

                                      
Dom är överallt!!                                          Min kise hos mamma.
Här hänger en av dom                                  Ligger och myser i
i gardinen                                                     knät hos mig.


God Jul alla mina vänner!!




Bästa citatet på läääänge

Att känna tacksamhet och inte uttrycka det
är som att slå in en present i ett paket men utan att ge bort det.



Hittade citatet på Emmas blogg och fastnade direkt!


Julklappar

Idag har jag köpt en jä*la massa julklappar. Nu har jag endast en kvar vad jag vet iaf, men det lär väl bli fler om jag känner mig själv rätt^^ Blev nästan lite stolt över mig själv för det enda jag köpte till mig själv var en bh och en trådlös handsfree då min mobil inte fungerar att svara i, så är det nåt viktigt på skicka ett sms så svarar jag på det:)
Har rimmat och slagit in dom allihop med nu. Även skrivit klart alla julkort och satt frimärke på. Ska posta dom imorn bara hoppas på att dom kommer fram till jul för sista dagen var trots allt idag=/

Så mina vänner, vad händer i helgen då? Någon som har nån idé om vad man ska hitta på?

Imorn är det julfest på jobbet så då åker den rosa tomteluvan på^^

Nej nu ska jag gå och äta lite fruktsallad med vispgrädde som blev över från igår.

Julkort och flyttpackat

Idag har det varit en givande dag, kanske tom den mest fgivande på väldigt länge. Samuel var snäll nog att komma in till stan och hjälpa mig att packa ner lite grejjer i kartonger inför flytten, så himlans snällt och det bästa var nog att han kom hit och ställde sig och diskade! Det ni! Sen mumsade vi på lite fruktsallad med grädde och glass^^
Han körde för ungefär en timme sen och nu har jag suttit och skrivit julkort, det blev hela 21 st, dock tog korten slut så får köpa några till imorn för det va rysligt vad många vänner jag hade^^ Allt från Ystad i söder till Eskilstuna i norr via Göteborg;)

Men nu är det snart läggdags för jag öppnar imorn på jobbet, så seegt, men samtidigt skönt då jag slutar redan kl 13 och kan fortsätta och packa och hinna med en massa andra praktiska saker som att ringa och ändra adress på typ allt som rör fakturor.




Fest x3, lägenhet, förkyld med feber

Ja, jag vet, det va för jä*la längesen jag bloggade och får jag kan inte skylla på att det inte hänt nåt för det har det, jag har bara inte orkat helt enkelt. Och såhär långt i efterhand så kommer det inte bli något längre inlägg om förra helgen.
Jeje
Fredagen spenderades iaf hos Samme som fyllde år. vi var ett glatt gäng som festade och hade det trevligt. Sen var vi 5st som bestämde oss för att åka vidare in till stan, sagt och gjort. Inne i stan gick vi till Biljardkompaniet där vi träffade mi nästkusin Johan som med hängde med gänget sen. Efter biljard gick vi vidare till Banken, kul kul.

Lördagen spederades först på stan och sen hos Jessica på kvällen där det festades och sjöngs Sing star såklart!! Det var oxå väldans trevligt. Vid halv 1-snåret gick vi vidare till Grand där det va lika kul som vanligt.

Jobb måndag-fredag.
I Fredags ringde jag ABK för att kolla hur läget såg ut och dom kunde glädja mig med att det bara va jag som hade tackat ja till lägenheten "Så den blir din" JAAA!!! Mot Grand kommer det att flyttas den 1/1 :D
Så får vä snart börja packa och flörta kompisar som kan hjälpa mig att bära då pappa har sagt att han har flyttat vad han ska till mig ;)

Så alla flickor jag behöver er packhjälp och alla pojkar, jag behöver er bärhjälp! Det ingår givetvis flyttpizza och inflyttningsfest^^

På kvällen var det personal-julfest på Yllan till "Bra Vibrationer". En fruktansvärt bra och kul kväll. Allt va super, och det va precis vad vi gjorde söp och dansade. Sen bar det vidare till Banken tillsammans med Samme, Peter, Emilsson och Dodo som hade övertalat mig att komma vidare in till stan. Kul där med.


Kvällens outfit.

Igår sov jag till 15!! Jag va så fruktansvärt trött. Jag va uppe en sväng på förmiddan men la mig lika snabbt igen. Vaknade dock med en dunderförkylning och feber. Så gårdagens mat bestod av: En Big Mac från Mcdonkan, negerbulle. Det va allt.


Gårdagens outfit. Simpsons t-shirt,
simpsons sidenkalsonger, gula fotbollsstrumpor

Idag ska jag till farmor då hon fyller år men hade mycket hellre stannat hemma. Är ju såklart fortf. superförkyld.

Linas inlägg

Detta inlägg är till Lina då hon tycker hon får för lite uppmärksamhet här men framför allt för att hon inte har nån egen blogg^^

Jaha vad ska man skriva om denna tösabit då? *hmm*

Det första som kommer upp är humöret. Detta humör är inte att leka med, och defenitivt inte innan hon har fått mat. Då får man verkligen passa sig för vad man säger. Jag och Stefan är ju väl medvetna om detta men det är värre för dom stackarna om är vikarie hos oss. Hoppas verkligen att hon kan hålla sitt blivande nyårslöfte om att inte bli så bitter när hon är hungrig^^
Appropå humöret så har barnen på dagis lite svårt för att säga Lina för hon heter oxå Anna enligt de flesta barnen. Så för att dom ska lära sig säg Lina brukar vi fråga vad brandbilen säger och barnen svarar "linalinalinalina" Men idag när vi frågade svarade dom "grr grr grr" kunde inte låta bli att skratta för nu härmar dom hennes humör istället!

Tätt efter humöret kommer såklart shoppingen! Den har vi gemensam! Vi älskar verkligen att shoppa. Hon ringde för en stund sen och frågade om det inte var Gina tricot väder på söndag och "ja visst, snö och halt, svarade jag" "Klockrent Gina väder" Så, ja på söndag väntar Gina. Det va ju trots allt 2 veckor sen vi va i Malmö och 2 veckor ínnan dess var vi i Ullared^^ Men det är ju faktiskt julklapps-dax oxå ;)

Är så glad för din skull att du har hittat en Mr. Nice Guy=)


Lina och jag                   Elin och Lina i pariserkjulet på Liseberg

Ny lägenhet?

Ja, vi får väl se. Jag och LIna har iaf varit och tittat på en ny lägenhet typ ovanför Grand, bara en liten bit därifrån, kan det bli bättre? Svar nej. Bara hoppas på att det är jag som får den med.


Ungefär såhär ser den ut, du ser planlösningen om du klickar på bilden^^








Fest x2

I fredags bar det ner till Lund och till Hanna K som hade fest tillsammans med sin klass. Väldans trevligt msåte jag säg. Efter några timmar gick jag och Jonna S vidare till Philip där det var korridorsfest. Säger bara, vilken kväll!! Så jä*la roligt vi hade! Det var fullt ös från det att vi kom dit vid 22-tiden och fram till 5 på morgonen. Jonna lämnade oss dock när vi skulle åka till Malmö vid 01-tiden men vi kom så långt att vi köpte biljetten stod på perrongen och upptäckte att tåget gick 25 minuter senare då gick vi tillbaka till stan för att gå in på nåt ställe. Bestämde oss efter långt om länge att gå in på en pub. Var där cirka 20 minuter och sen gick vi igen. Och så yrade vi runt på stan igen till kl 3 innan vi tog bussen hem igen. Nästan hemma hittade vi ett hundratal svenska Dagbladet som vi tog ungefär hälften och bar med oss som Sara var snäll nog att dela ut sådär halv 4 på morronen till dom som sov i korridoren.
Sen var festen igång igen. Dans på borden och nertrillade i julgranen^^
Tack snälla Philip för att jag fick komma!
Tack snälla Karin för...... ja för att du gjorde kvällen så bra!!

Lördag:
Vaknade vid 10-tiden och gick upp en halvtimme senare och böjade diska och städa i hela köket tillsammans med Philip och nån till. Sen kom snälla Daniel och frågade om vi ville ha frallor och det va klat vi ville.
Tog sedan tåget hem med Philip.
Sen var det på'at igen. Skulle nämligen till Lotte på jobbefest. Vilket oxå var väldans roligt, på förfesten iaf. Där blev det en hel del skatt:D
Jag hade med mig spelet våghals som är ungefär detsamma som Sanning eller konsekvens bara det att det finns redan kort med uppmaningar man skall utföra.
Jag fick äran att sitta med bomullstussar uppstoppade i näsan i en timme då jag "Plötsligt drabbades av kraftigt näsblod". Kajsa fick sitta still då hennes ben "Plötsligt var ur funktion" Inget kissande där inte:P
Sen fick jag några härliga kort med där jag skulle sms:a personer och ringde dom upp eller sms:ade tillbaka fick man inte svara! Jag fick äran att skriva till min bror att jag "Tvekar över min sexualitet. Vad tycker du jag ska göra?"
Cecilia fick med en lite smårolig uppmaning där hon skulle skicka ett sms till sin syster där det stod "Frågar polisen vad jag gjorde igår så var jag hos dig mellan 00.30-1.30. Berättar mer sen"
Sen blev det utgång till Class. Dock inte lika roligt. Men känns bra att ha "provat" det med, men nästa gång blir det Grand.
Söndag:
Slapp.
Julskyltning med Lina och Elin.

Idag har jag vatt och klippt mig och skaffat en frisyr igen^^
Idag fyller även Mirre år *Grattis Grattis* Middagen bestod av grillad kyckling, potatiskroketter, bearnaisesås, vitlöksdip och vitlöksbaguetter. Mumsigt värre. Sen blir det popcorn och film.

Men nu lite bilder då jag äntligen har hittat mitt usb-minne under BADRUMSMATTAN! Ja, dit hade katterna jagat det.

Börjar med lite nyinköpta kläder. Har dock inte bilder på alla.


Skjorta från H&M


Silver bolero från H&M
Har köpt en till likadan fast i guld


Kofta från Cubus
Svarta hjärtaknappar


Svart kofta från Cubus
Rosa hjärtaknappar



Jeans från Gina Tricot



Katterna har fått en ny kattlåda:)


Hittade en ko på en hylla i ett av rummen i Korridorerna;)


Cecilia, jag, Kajsa


Jag och Kajsa


Någon som tyckte det va lite jobbigt att fylla år och få paket kl. 7 imorse.





RSS 2.0