Nej jag har inte tröttnat.....

på att blogga eller så, nej då.....  Vet egentligen inte varför för tro inte att det är för att jag inte har tid för det har jag men det händer inte så värst mycket.

Var iofs i London i helgen vilket var väldans trevligt:D Jobbet bjöd på det mesta dvs. flyg, hotell och mat. (mamma stod för fickpengarna) så det kostade inte mig en enda krona^^ Det vi gjrode där, eller jag och Lina iaf, det va att shoppa. Vi gick på samma gata, Oxford Street, 2 dagar i rad, och det blev en hel del shoppat ingefär det här:
* Ett linne
* En top
* En tub-top
* Två par skor
* Två par trosor
Till Alex:
* Två t-shirtar
* Ett par kalsonger

Kvällarna spenderades festande på hotellrummen och  i baren.

På fredag blir det sittning på Högskolan i stan och därefter blir det kårkväll. Ska faktiskt bli väldans trevligt tror jag.

Sen fredan efter (den 5)  fyller jag år bara så ni vet allihop;)

Kan tyvärr inte lägga in några bilder för min data funkar inte, igen. Pissdata!!!  Men så fort jag igång den ska det in massa bilder.

Och till sist men definitivt det viktigaste, jag har träffat världens bästa pöjk. Han är så bra och så snäll och det är såååå mycket kärlek hela tiden. Älskar dig!!! Puss*




Skithelg

Sitter hos Alex nu och tänker inte skriva nåt längre inlägg då jag bara kan skriva med en hand då den andra hänger snyggt i ett bandage runt halsen.
Lite uppdatering i punktform denna gången
Kan ju börja med det tråkiga....
* Examen i lördags gick skit.... Men men det är bara att göra om den, men det känns inget vidare ändå.
* I Söndags stod jag på en barstol och ramlade ner och knät gick ur led och jag fick en spricka i armen *invalido? jadå*

Det roliga då....
* Förra lördan var det fest hos Jocke för jä*la roligt:D (bilder finns på facebook)
* Varit och ätit en massa god nat hos mamma och pappa
* Umgåtts med massa trevligt folk:)

* På torsdag bär det av till London med jobbet=D och det blir bara pub o shop pub o shop=)

Nej nu är det Ballar av stål. Tjao!!


Utelåst

Ja, ungefär så kan man väl sammanfatta denna helgen.
Alex,(faktiskt) lyckades låsa oss ute 10.10 i lördags morse. Vi skulle gå ner på stan en runda och jag frågade om han hade nycklar och han svarar ja, och vi går ner till garaget och oops, han hade inga nycklar, och där stod vi utan nycklar med oss men däremot 3 st i lägenheten. Jaha, jag ringde Abk men visste att dom inte skulle öppna eftersom detta har hänt mig innan.
Och mycket riktigt, dom åkte inte ut och öppnade dörrar trots att jag hade en nyckel i tuben i dörren så det hade tagit dom cirka 2 minuter att gå upp för trappan, låsa upp tuben, plocka ut nycklen, och gå ner för trappan igen. Men ikke.  Detta ingick visst inte i deras policy.
Alex tyckte jag va för snäll när jag ringde så han försökte och sen även mamma men nope dom ville inte öppna.
Alla låssmeder var såklart låsta i hela stan med. Det blev en ganska bitter runda på stan och en lika billig sådan då plånboken låg i bilen som stod i garaget dit vi inte kom in.
Fick snylta oss in hos Alex föräldrar och äta lite lunch där och för att senare på eftermiddagen åka med mamma hem och äta grillat tillsammans med familjen Andersson Månsson.
Och sen kom Alex pappa och hämtade oss så vi kunde sova där till söndan.


Mari och Joel


Rune och Marianne


Alex och jag

På dom 2 ovanstående bilderna leker vi "hej jag va i stan igår" vilket betyder att där köpte vi bla en solfjäder, elvisp, gungstol, trampmaskin och ett gökur där vi alla satt och gjorde rörelser till alla dessa grejjer samtdigt, fruktansvärt roligt:D

Valborg.
Spenderades hos Daniel och Anne i Arkelstorp med massa trevligt folk som grillade och spelade volleyboll.


Daniel


Daniel


Lisa

Söndag:
Slappedag heeeela dagen lång. Fanns dock inte så mycket att göra utan både bil och pengar. Men Fridas systers pojkvän var snäll nog att ge mig nyckeln till Fridas lägenhet så jag kunde låna en tröja och ett par nya strumpor. Tack för lånet Frida som för övrigt var i Uppsala.

Dessa fina rosor stod innanför dörren en dag när jag kom hem:D
Tack älskling!!

RSS 2.0