Ikea

Har vatt på Ikea idag med Sandra. Det blev inte så mycket handlande till mig själv utan bara en skärbräda och 2 diskborstar men det blev desto mer till jobbet^^^

Sitter här nu i min ensamhet och halkade in på en blogg. Bloggen är skriven av mamma Anne som förlorade sin 20-åriga dotter Madeleine i bröstcancer den 15 sept. Jag har suttit och läst både Madeleines och mammans blogg och tårarna bara rinner ner för kinden. Mamman har skrivit så fruktansvärt fint om dagen som hennes dotter somnade in så man kan inte göra annat än gråta. Inte för jag "vill" att ni ska börja gråta men måste ändå tipsa om länken: www.levaidag.blogg.se

Lev varje dag som om den vore den sista



Måndag

Idag är det måndag igen och en ny vecka har börjat och det är vecka 40. Det vet jag för det första jag fick göra när jag kom till jobbet idag var att skriva om schemat för jag hade skrivit barnens schema som om det vore vecka 39. Det är inte klokt vad tiden går.

Har vatt och simmat idag med, fast idag blev det bara 50 längder. Vet inte varför men det gick sjukt seeegt idag, va okoncentrerad och ja, det gick inte bra helt enkelt. Passade på att köpa ett års-kort med på Friskvårdshuset idag:)
Körde och handlade sen så kvällsmaten bestod av pitabröd med kycklingfilé och grönsaker, och vitlökssås såklart! *gott i gott gott gott*

Hoppas ni haft en bra helg!

Cirkus och Tyskland

I fredags var det Cirkus i Bromölla tillsammans med Lina och Elin. Kul kul. Fast lite fööör mycket akrobater och sånt trams för min smak, men visst det va helt okej för det priset.
Sen var det läggdags tidigt eftersom jag, brossan, nästkusinen, och hans kompis skulle till Tyskland och bordershoppen på lördagsmorronen.



Kl. 4.45 gick jag upp och dushade och bredde baguetter, sen gick vi bort till Johan där Pettersson stod och väntade för att köra oss till bussen.
Efter 5 timmar på buss och båt så va vi framme vid Bordershopen. Och där hade vi 3 timmar på oss att gå igenom alla 4 våningar med första våningen bara öl och cider, 2:a våningen vin, 3:e våningen sprit, 4:e våningen godis.
Det blev en hel del handlat, fast dock mest till per och pappa som vanligt....
På vägen hem igen sattes festandet igång på riktigt. Vi satt längst bak med resten av gamla klasskompisar till per tror vi va typ 15 st som satt där bak och drack och sjöng:)
Hemma i Bromölla igen så väntades det kräftskiva men lillebror mådde inte såååå bra om mna säger så, han däckade redan vid 20-tiden^^
Stackarn.

Idag har det varit en ganska lugn dag. Bara vatt hemma hos mamma och pappa och gosat med alla katterna, så mysigt.
Jag har vatt och simmat med idag. Det blev hela 75 längder, ungefär en si sådär 1875 meter=)


Alice hittade en ganska häftig stil^^

Full fart mot helgen

för imorn är det fredag igen.
Har vatt och simmat 50 längder idag med. Hann inte mer för skulle hem till mamma o pappa och äta^^
Imorn är det Cirkus som står på schemat tillsammans med Lina och Elin. Kan nog bli kul.
På lördag är det TYSKLAND och spritköp som gäller, och på kvällen är det kräftskiva kan nog bli trevligt det oxå.

Förlåt för det taniga inlägget men det har inte hänt så mycket mer. Det har förhoppningsvis hänt mer efter helgen.



Söndagsslappar

Igår var jag först i Lund och pluggade lite. Blev inte så länge eftersom alla 3 hade bråttom hem.
Hemma igen så var det bara att byta om och bege sig till Näsum och Vikingamarknaden, och såklart för att få träffa Mari som va hemma. Trevligt.
Körde hem till mamma o pappa med en sväng och har def. hittat min blivande katt. Den va så översöt, en liten långhårig tjockis. Jag bara vill ha!


Den stackarn har ögoninflamation nu:(

Ja, idag har varit en riktig slappedag och det är kanske inte så konsigt med tanke på att jag va på Grand igår igen med Lina.
Impulsiva som vi är så bestämde vi oss 20.50 att vi skulle ut och härja. Vid 22-tiden var jag klar och körde bort till Lina som var långt ifrån klar....precis som vanligt.
Drickandet och sing star sattes igång och sen var vi igång.
Ringde snälla Emelie och frågade om hon kunde köra oss in till stan och visst ville hon det *Tack än en gång*

Inne på Grand så var det fullt med trevligt folk och vi satte igång att dansa loss. väldans trevligt. Dansade natten lång och kl 03.00 begav vi oss hem igen med taxi.

Kvällens bästa!
En kille skulle bjuda Lina på nåt att dricka i baren.
Kille: Vill du ha light, medium eller stark?
Lina: Medium
Killen besällde.
Bartendern: Varsågoda, en vatten med medium is.
Lina: VATTEN? Och så ett asgarv^^


Förlåt E, men mamma L va så sugen på godis,
men jag är säker på att hon köper nytt till dig.

Söndag:
Sov ganska länge medan Lina va vaken cirkus 2 timmar tidigare och letade idol-delfinal-biljetter till stockholm
Kollade runt på vad allt skulle kosta med flyg/tåg, boende och sånt men kom fram till att just nu va det för dyrt så får väl kolla vidare om vi hittar nåt billigare.
Åkte hem och sov i 3 timmar till.
Sen blev det mat på Garvaregården, gott som bara den och nu är det dags att se filmen som vi hyrde.


Fläskfilé, oxfilé, lammkotlett, kycklingfilé med
klyftpotatis, vitlökssås, bearneissås



Simmat

Har nyss kommit hem efter att ha varit och simmat. Det va lika skönt som jobbigt. Det blev hela 50 längder och för er som inte orkar räkna är det 1250 m, känner mig nästan lite stolt över mig själv. Ok, att jag och Lina brukade va och simma nån gång i veckan i Kalmar men då simmade hon alltid så snabbt så rent logiskt hann hon ju med fler längder med^^ 30 längder brukar räcka gott för mig.
Det var 10 lätta, 10 tråkiga, 10 jobbiga, 10 skitjobbiga, 10 bara några till-längder.

Upptäckte att det finns inte bara parkering, handikappsperkering utan nu även hänglåsparkering^^


Pratade med Mari nyss med och hon kommer hem imorn=) Men tror du hon hade tid med mig då? Jag tyckte hon kunde komma hem tidigt för jag slutar redan kl 13 imorn, men nejdå, då är det plugg,stan, kalas och sånt trams;) Men vi ses på lördag iaf för då är det den stora dagen i Näsum^^ Det är nämligen Vikingamarknaden! som det görs reklam för överallt, och som är planerad sen januari eller nåt;)

Kläder, kläder och för omväxlingsskull lite mer kläder

Ja, upptäckte idag att jag har lyckats köpa 2 exakt likadana tröjor, hur man nu lyckas med det utan att veta om det, men men har lappar och kvitto kvar så ska lämna tillbaka den ena imorn tänke jag.
Jag har verkligen kläder överallt, och inte bara i 3 olika garderober utan i det lilla rummet med och där ser det ut ungefär såhär:



Jag började plugga lite nu. Tänkte lägga in bilder och fixa med Matte-pärmen men bilderna va för stora för att infoga i word så nu får jag försöka fixa det i Photoshop, började men tröttnade ganska fort då jag inte är så haj på Photoshop. Känner jag mig själv rätt så kommer det nog ligga orört till fredag så får M hjälpa mig.

Utmaning

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i smset
4. Gör likadant på varje fråga

Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?

Du är galen!

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Tack så mycket!

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Ja, det hoppas jag oxå!

Vilket sms blev du mest berörd av?
Ok, då ses vi då

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Glömde du handbromsen eller har du börjat köra lagligt?

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Sexigt.

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Hey baby

 Vad vill du höra mest av allt?
Lilla vännen.

Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Slyna.

Din romantiska replik?
Jaha så nu bloggar man plötsligt inte längre?

Vad skulle du säga om du blev bestulen?

Haha du hara väl så pass många par skor att du kan ta ett annnat par?

Det kan bli väldigt roliga svar;)

Jag utmanar Mari och Cecilia!
Kom igen nu tjejer!

Tandläkarskräck


.....har jag aldrig haft, men har fått det IDAG. Fy f*n va ont det gjorde. Jag hade en massa tandsten och skit (som resten av familjen med har) och det gör ju så jä*la ont att ta bort. Jag hade blodbad i min mun, det var bara rena turen att jag inte kvävdes i mitt eget blod/saliv. Sen lyckades jag ju ha ett hål med så måste ju dit IGEN om en månad för att få det fixat med.Blääää.

Annars har dagen vatt bra. Har hämtat min Hello Kitty telefon^^ och min ko-piercing, båda inköpta från tradera. Tradera är bra grejjer det, eller vad säger du Cecilia;)

Här tillsammans med Prinsen



Var ju som skrivit på grillfest i lördags och har nog hittat mitt drömbadkar;) Stort, bubbelbadsbadkar med massagegrejjer överallt och 2 kuddar. Sånt ska jag med ha i mitt hus!

Igår firade jag och Lina 1 år..... eller vi firade att hon hade bott i huset i ett år;) Och det firade vi med pizza. Tycker det va en väldans bra anledning till att få äta pizza;)


Puss på er!


Dagens shoppingtur

Dagen har jag spenderat med Lina på stan. Det blev en hyffsat billig runda trots allt. Det hela slutade med en kjol och en tröja från Vero Moda.
Lina lyckas ju ha sån tur att fylla år imorn med. Så vad skulle man nu köpa till henne då? Jo, det blev ett par jeans på Donna (eller jag sponsrade iaf med en del ) men det låter ju bra iaf;)
Så nu sitter jag här med den nya kjolen på mig och funderar på vad man ska ha till? Jag har alltid samma problem när jag köper nåt nytt, "Jaha, Vad ska jag nu ha till den/det då?" Men men nåt finns det väl.....


Snart blir det fika med B-gänget på Böckmans och efter det är det grillfest med mamma hemma hos grannarna.


 

ps: Lägger upp 2 bilder på den nya frisyren med efter önskemål av Lue=) Kanske lite svårt att se på bilderna men ändå...





Attackerad i duschen....

....blev jag precis av en shampoo flaska på typ 7 kilo eller nåt. Fy f*n va ont det gjorde på armen och har fått ett härligt blåmärke där nu=/
Är nyss hemkommen från ett träningspass på Friskis o Svettis, det ni! det trodde ni inte om mig, (och inte jag heller) men nu SKA det bli ändrning på detta liv. Här ska börja tränas. Tack mamma för mina nya träningskläder och tack Lina för ditt braiga initiativ till att börja träna, lite iaf=)

Träffade H på Stadium, väldans trevligt då jag inte ens visste att han skulle komma hem i helgen. Så vi bestämde att vi skulle fika med Bromöllagänget. Ringde Mari och kollade om hon hade åkt hem men det hade hon tyvärr inte, men nästa helg är det Vikingamarknad i Näsum så då ses vi gumman^^

Men nu ska jag gå och laga lite mat, och på menyn ikväll står det Kyckling med pommes och bearneissås.



Lägenhet

Fick en massa snälla kommentarer idag på jobbet om min nya frisyr, alla tyckte jag va jättefin i håret (eller dom sa det iaf^^ )

Har nyss vatt och kollat på en lägenhet. Det var en stor 1:a. Den va väldans fräsch och fin och nyrenoverad med nya golv, köksluckor, målade väggar, skitstort badrum och är 1600 kr billigare i hyra, och för 1600 får man ganska mycket kläder på H&M..... MEEEEN den ligger i Åsum och va ganska liten när jag väl kom dit. Jag är ju van att bo stoooort och då byta till nåt som är 25 kvm känns väl sådär. Så jag har bestämt mig för att tacka nej och söka vidare. Gör jag rätt?

I helgen vankas det grillfest med mamma hos grannarna hemma i Näsum. Ska bli kul:)





Klippning

Har nyss vatt och klippt mig och jag blev väldans nöjd med det, men det kommer nog ta lite tid innan jag vänjer mig för det blev ganska kort, eller väldigt uppklippt iaf, men jag blev supernöjd iaf=)

Hittade en så skojjig liten historia som bara måste läsas=) Och ja den handlar om kor såklart^^

Ko-uppsats

Grand igår....igen

Orkar inte skriva nåt utförligt inlägg utan tänkte bara tacka J för igår och för att det va så himlans trevligt=)
Vi började hemma hos J och M med Sing star och sen gick vi vidare till Grand, och det va väldans trevligt, det va lika mycket folk som vi dansade. Dr. Alban va det som stod för framträdandet. Inget vidare om jag får säg mitt^^ Stod typ längst fram men f*n va folk bara knuffades och puttades som om det vore värsta konserten så gav ganska snabbt upp och bytte dansgolv.

Idag är en riktig slappedag. Har bara slappat och sovit hela dagen och tänker fortsätta med det.


Sexparty

I lördags var det sexparty som gällde hemma hos mig tillsammans med jobb-kompisarna=) Mycket trevligt måste jag säg^^
Många skratt och leende under hela kvällen. Blev även en hel del Sing star och twister spelande innan utgång till Grand.
Grand var oxå väldans roligt, massa folk och träffade kompisar som jag inte har sett på lääääänge.


En del av godsakerna som fanns att köpa

Min bror ringde vid 4-tiden när jag satt i taxin hem, och sa bara "ringer mamma och undrar var jag är så säg att jag är i höet med katten för det är ingen som öppnar och släpper in mig".
Så jag började ju ringa pappa för tyckte inte han skulle ligga där och frysa. Det är konstigt att man alltid ska behöva ta hand om allt och alla^^

När sen L ringde och väckte mig vid 12 dagen efter så hade Philip städat överallt och diskat ALLT, flyttat tillbaka köksbordet in i köket och ja, städat överallt! Vaddå att man blir glad och ja, överglad:D Som jag sa till honom så är han välkommen på fler fester;)


Philip

Igår blev en lugn dag med film-tittande tillsammans med M innan vi körde till olofström med mamma och pappa och åt på Kina resturang.

Läs även www.clarasmamma.blogg.se för bilder från festen mm.




RSS 2.0