Frissan och Fest

Lyckliga är de som inte förväntar sig nåt - för de blir aldrig besvikna

Precis så känner jag just nu.



Har vatt hos frissan idag och blev väldans nöjd faktiskt. Hade egentligen inte tänkt mig en sån mörk färg under men det blev kanoners ändå, tycker jag iaf:)


Ett smile och ett hjärta till min älskling!

Ikväll blir det fest och imorn bär det av till Lidköping där det oxå blir fest=)
Jag får väl börja dricka mycket nu så jag är full hela kvällen men nykter till imorn bitti:P
Bra plan? ^^

Saknar!!

Ja, jag saknar redan Lina som är på väg till Sälen.
Ringde henne nyss och frågade var hon var, det visste hon inte men hon visste att hon va på väg till Sälen och DET känns tryggt att veta att hon visste var hon var på väg iaf^^
Hon sa igår att hon hade börjat packa och det hon hade packat ner va en bandspelare och kaffekokare och hennes resesällskap hade packat ner öl! Det är allt man behöver i Sälen!

Idag ringde mamma (äntligen) och frågade om jag skulle kunna tänka mig att åka till Egypten istället för till Cran Canaria, (som vi har pratat om innan) SJÄLVKLART kunde jag det!! Så jag sprang ner till resebyrån direkt och hämtade lite kataloger och pratade med nån snäll tjej om var hon tyckte vi skulle bo. Så vecka 14 bär det av som det ser ut just nu iaf.
Har oxå vatt och simmat precis. Usch det va jobbigare än vanligt, så blev bara 50x25m.

Nu lagas spaghetti och köttfärssås.



Dagens....

tabbe, blondingrej, klant, mest förvirrade. Ja välj själv. Och det är väl egentligen inte sånt man ska skriva här men jag bjuder på det^^

Jag va på Rusta och behövde en liten grej till en lampa som jag hade köpt där för en vecka sen eller nåt. Denna grej va ganska viktig för det va den som skulle sitta i lampskärmen och hålla fast sladden så jag sen kunde hänga fast sladden i taket. Jag förklarade för killen i kassan och lämnade påsen och lampan hos honom, gick in i butiken och hittade saken jag behövde, gick tillbaka till kassan och sa: "Jag tar en sånhär" sen gick jag ut.
En stund senare kom jag på att kassen och lampan stod ju kvar i kassan. Lite smått pinsamt gick jag tillbaka till Rusta och hämtade resten av lampan.

Jag har appropå ingenting även hittat min nya favorit-rätt. Jag har totaldissat köttbullar och ersatt dom med Chicken nuggets. Pastasnäckor, chicken nuggets, ketchup och vitlökssås:D Så jä*la gott!!

Ipod

I torsdags fick jag äntligen min efterlängtade Ipod. Jag sa att den va ungefär lika stor som en femkrona men där ljög jag lite, den var som en femkrona + en enkrona^^ Och för denna söta sak fick jag betala hela 115 kr på tradera:D
Och såg ut ungefär såhär:

Infektionscell och Sing Star

Igår ringde Lina och undrade om min mamma jobbade och om jag ville följa med till akuten då hon misstänkte vattenkoppor på Elin. Och mamma jobbade så jag följde med. Och visst va det så att Elin hade vattenkoppor.

"Skyddar sig mot infektioner i cellen
vi satt och väntade i"

Idag däremot hade vi det roligare då Lina hade vatt och köpt Playstation och jag kom med mina Sing star skivor och sen var det igång. Och Elin va nog f*n nästan bättre än oss båda, shit va duktig hon va, särskilt på Abba-låtarna;)
Och hon är lika söt som hon va bra.





ÄNTLIGEN!!

är jag klar med detta:

Ett 1000-bitars pussel
från Lasse Åberg

Dagen har vaäl vatt bra tills dess att jag kom hem, eller jag kom inte hem för jag hade låst mig ute.....igen=/
Jaha vad gör jag nu? Jo ringer ABK:s journummer (eftersom klockan var mer än 16) för dom som sitter fast i hissar och annat, men var skulle jag annars ringa? Men nej då har dom slutat med att öppna dörrar!! Ok, men varför ska där då ligga en nyckel i tuben som bara dom kommer åt? Nej vet du vad, den nycklen kommer Lina få nu för den gör nog mer nytta där om jag skulle låsa mig ute igen. Men iaf så har jag ju en Låsmästare i samma hus som hade öppet så jag frågade dom om det va nån som kunde hjälpa mig, och visst var det det:)  Han kom med nån stor grej som han stoppade ner i brevinkastet och kunde låsa upp. Tack tack sa jag och frågade vad detta skulle kosta, då blir han lite tveksam och tyst och jag hoppades och trodde att han skulle säg att det va gratis, men ikke 300 spänn!!! kostade det för dom 4:a minuterna, men visst det va väl shcysst för annars brukar det kosta 800 kr!! Men ändå!!

Igår bokade jag en enkel resa till Lidköping till nästa fredag. Lugn, jag kommer hem vet bara inte när än så väntar att boka en hemresa. Hoppas på att det blir lika trevligt även denna gång och det tvivlar jag inte på. På lördagen blir det "75-års fest" för Tony, Erik och Simon som fyller 25 år. Grattis till er pojkar!

Imorn börjar jag på Pärlan, en 3-6 års avd. Där kommer jag att vara 2-3 dagar i veckan nu fram till Mars sen börjar jag där i minst ett år framöver iaf.  Känns både kul och "sorligt". Kul såklart för det är en ny utmaning men lite mindre kul att lämna mina bjölbarn och personalen där nere så klart:( 

Och ikväll börjar Andra Avenyn. Sitter och väntar ivrigt, som jag har längtat, Äntligen!

Fest igår

Ja det var det sannerligen!
Jag hade fest!
Och kul va det!
Vi var ungefär en si sådär 25 personer här som festade och sjöng. Det va extra roligt eftersom det var folk från så många "gäng". Ett gäng från Lund, ett gäng från stan, ett gäng från jobbet, ett gäng från Bromölla, och så deras kompis kompisar så man fick sig en del nya bekantskaper.
Vid 12-slaget började personer röra sig vidare, till Biljard, Banken, Class medan jag+lundagänget stannade kvar en timme till och gick sen vidare till Grand där jag stolt tjänade 20 spänn på att bara gå ut i klänning och utan både jacka och väska.

Idag har det även blivit lite shopping då Aima hade halva priset på allt i butiken. Gjorde 2 fynd, köpte en jeanskjol från Blend och ett par jeans och fick båda för 550 kr, när bara kjolen annars kostade 599 kr!! Det va väl bra mamma och Mari? ^^


Philip

Ulrika och Samuel


Sara, Kim, Philip, Henke, Jag


Ulrika


Joël, Mari, Philip


Ulrika och Henke


Lina och Emelie


Ingen kommentar.



Sånt värmer.....

Jag skickade ett kort till Jennie i Kalmar igår som tar examen nu och idag skrev hon (på en lånad msn)

Per säger:
är det du som varit världens gulligaste och skickat kort till mig?
Anna säger:
hehe jajamen, det är jag det
Per säger:
åhhh fyfan vad söt du är!!!
Per säger:
tack så jättemycket!!!!

Sånt värmer!
Tänk om alla kunde bli så glada för bara ett litet kort? Eller visa sin glädje så

En längre uppdatering kommer senare ikväll, men lite bilder och svar på era kommentarer

Dagens projekt

Har vatt att plugga, men hittade lite andra roligare saker att göra emellan. T.ex. att sätta upp alla fotona på mitt nya vitrinskåp och det blev sååå bra=)



Imorn ska jag äntligen få stolarna till köksbordet=) Sen får vi se om det blir att jag målar om dom vita eller ej.

Nej nu ska jag fortsätta plugga....

Lördag

Igår blev det utgång tillsammans med Mirre och Samuel. Vi gick först till Biljard, sen Banken, där va typ inget folk alls på banken, eller jo 6 st 40+ stod på dansgolvet, det va i princip alla som va där.
Forsatte vidare till Grand där det va betydligt mycket mer folk. Trevligt, men föredrar ändå hellre lördagarna såklart och schlagergolvet.

Idag har jag vatt på stan med Lina och Elin. Köpte ett par gardiner, *asfina*, en "förbandslåda" som är så stor att jag skulle kunna starta typ apotek här hemma nu;)
Ikväll blir det lugnt. Ligger just nu och kollar på körslaget i väntan på att Wallander ska börja.


Mina nya gardiner i köket. Dom är i nåt filttyg och
vita med cirklar i.


Mitt lilla hyll-system från Ikea
med den nya sjuk-lådan.

Här kommer nog bli en del hel bilder från lgh framöver när det köps in nåt nytt^^

Målning

Igår målade jag, Lina och Elin om mitt kök och igår när jag öppnade burken skrek jag "F*N, det är ju bajsbrunt" men på väggen blev det trots allt riktigt snyggt och inte alls så bajsbrunt som det såg ut i spannen.

Lite bilder från gårdagen:

Elin målar


Lina målar


Jag målar


Väggen

Som ni ser så är det skitsvårt att se vilken färg väggen har då det blir sån väldans skillnad färgmässigt i kameran mot i verkligheten. Detta är asså samma vägg.

Fick förövrigt nytt köksgolv med idag:) Så nu är köket sååå fint sååå.


Bilder

Elin dansar med mina kossor

 








Lina städar i köket till mig




Sötaste linslusen i stan




Sötaste vännen

            




Den nya lägenheten






Flytt

Tänkte bara uppdatera lite om läget.
Läget är så att jag, Mirre, Mari, Joel flyttade ALLA möbler i lördags från den gamla lägenheten till den nya. Vi va så sjukt effektiva och pojkarna va starka som få, dom tog en varsin soffa på ryggen och sprang ner för alla 4 trappor och sen upp för alla 4 trappor igen (fast i den nya lägenheten då såklart^^)
Så, min första natt i den nya lgh var indirekt i lördags, men bara indirekt för jag lånade ut den till Snygge-Phile och Karin som råkade va på festen hos tjejen som bor mitt emot mig. Förövrigt verkar hon va en väldans trevlig tjej, jag fick iaf låna hennes dammsugare igår;)

Cecilia: Inflyttningsfest  blir det såklart oxå, har dock inte bestämt datum än, vill verkligen ha allt klart här när det är dags.
Jessica: Bilder från lägenheten? Ja, det blir det imorn då jag har hämtat sladden till kameran.
Josephine: Ja, jag hade tänkt att åka upp till Lisch igen den 31 jan:)

Igår och idag har jag och Lina vatt på ikea. Igår tog åkte vi till Väla och Ikea och idag körde vi till Ikea i Älmhult.
Uppdaterar om dagen imorn då det har vatt en händelserik dag både igår och idag och bilder är ett måste^^

Oförglömliga Nyår

Jag har haft det så jä*la BRA!
För er som har missat det så har jag varit i Lidköping och firat nyår som förevigt har Nordens största torg och där har jag vatt idag med Per.
Jag åkte upp till Lisch på tisdan och var framme vid 18-tiden och då bestämde vi oss för att vi skulle åka ner till Harrys och ta ett par öl (cider och shot för min del) och när vi väl hade planerat, eller försökt iaf, så kom vi ner dit och där började det drickas, och det dracks mer.

Onsdag.
Jag mådde ju inget vidare den morgonen om man säger så. Den där sista lakritsshotten kunde jag vatt utan. Men men vid 14-tiden började man känna sig som en människa igen. Och vid 17-tiden började vi tjejer göra oss iordning och festa hemma hos Ekelund.
2 timmar senare åkte vi ner till lokalen där det skulle fortsättas att festa fram till på morgonkvisten (typ5).
Fy f*n va roligt det va:D Det var en hellyckad kväll. God 3-rätters middag och trevligt sällskap och underbara lekledare.
Det sjöngs, dansandes och lektes.
När det var dags att avfyra raketerna så var nog alla lika nervösa för vad som skulle hända och om det skulle hända nåt. Tony och Klang hade nämligen byggt en egen avfyringsramp med el!!!
Ska försöka förklara så bra det går,  dom hade iaf byggt en låda och i den satt en platta med ett hål i mitten och därpå stod det både raketer och "tårtor". Sen hade dom dragit sladdar bort till ett typ bord med knappar på och för varje raket fanns en knapp. Utanför lådan stod det två fontäner oxå. (Tur jag har bilder så kanske ni fattar lite mer iaf)
Alla står på helspänn....
Den första knappen trycks ner och den första fontänen tänds! Hurra det funkade^^
Det var så coolt och jag blev sååå imopnerad. Kanske ska tillägga att dessa pojkar är elektriker på heltid så det är inget ni bör prova på hemma^^
Kollade även på raketerna från resten av stan, men det va ta mig det sämsta jag har sett någonsin, fy f*n va dåligt. Tom Västanå har betydligt många fler raketer. Så kvart över 12 va vi inne igen för då va tydligen raketerna slut=/


Torsdag.
Slappedag.

Fredag.
Idag har jag och Per vatt på stan och Gina Tricot såklart=) Han har visat mig staden och vi fikade på nåt mysigt litet café med helt klart Sveriges smalaste spiraltrappa, jag tycker jag är smal men hade jag vatt 5 cm bredare hade jag knappt kommit upp.
Sen åkte vi hem till Tony där han och Klang var och där jag lagade spaghetti och köttfärssås till pojkarna^^
Tog sedan tåget hem. Det började bra men i Nässjö var det kaos. Tågen från Stockholm var cirkus 1½ timme sena. Mitt tåg vidare mot Hässleholm var 50 min, försenat, men jag hade tur och dom bokade om mig på ett annat tåg så var hemma ungefär en halvtimme senare än planerat bara.

Imorn blir det flytt från Näsby och in till stan:D
Och nu lite bilder från nyår.

1. 2.
34
5 6
7  8


Bildförklaringar
1. Ingen kommentar.
2. Jag och Malin som för övrigt jobbar på Gina Tricot^^
3. Jag och Hilda framför Theo(2 veckors bebis som tittade förbi med föräldrarna)
4. Simon, Ekelund och Hampus försöker få ner ett gummiband från näsan till halsen.
5. Per och Tony hade skrivit en låt om nästan alla dom som var på festen.
6. Raketlådan. Plattan snurrades runt pinnen i mitten.
7. Bordet från där raketerna avfyrades.En knapp för varje raket.
8. Fontänerna

Vill tacka alla Lidköpingar och Kalmariter som gjorde festen såååå bra!!


RSS 2.0