Teneriffa!

Sitter just nu pa hotellet i Teneriffa. tanker inte skriva nat langre inlagg eftersom det knappt gar att lasa vad jag skriver.
Men vadret ar val sadar, det ar inte sa mycket sol men varmt anda och solen gar trots allt igenom molnen sa man far anda lite farg. har badat i poolen iaf^^
Shoppat har jag med gjort en del ja=)

Men nu ska jag fortsatta skriva med mina alsklingar pa msn.

Alex, du ar sooooo saknad!!!
Puss Puss*

Teneriffa here I come

Jajamen, inatt kl halv 4 åker jag hemifrån för att flyga vidare till Teneriffa. Har knappt fattat det än då jag inte har förberett mig särsklit väl utan handlat det sista igår/idag så som sandaler, solglasögon, tidningar att ha på flyget mm.
Jag hoppas såklart på en kanon vecka med mycket sol och bad!! Lovar att tänka på er här hemma när jag ligger på stranden med en paraplydrink i handen=)

Igår var det fest i Arkelstorp, ja i skogen. Men tro det eller ej trots att det låg i skogen var det hur kul som helst och riktigt trevligt folk var där med:)

Nej läggdags nu så jag hinner sova några timmar innan jag ska upp igen.

Puss o kram!!



Bio och postlåda!

Ikväll var jag och Lina på bio och såg "En shopoholics bekännelse" och vi kände ju inte igen oss i filmen iaf, nejdå inte alls^^ Men bra va den:D
När den va slut så fick jag en present av gumman och gissa om jag blev glad när jag såg va det va, Det va en rosa postlåda!!! Jag hade nämligen sett denna på stan på Borett när jag va med Lina och hon såg på mig att jag älskade den direkt!!
Tack så jätte jätte jätte mycket gumman!!!


Såååå fiiiiin:D

Nu har jag och Alex precis ätit flygande Jacob. (klockan är 22.09) Det va färdigt för ungefär en timme sen men när jag tog ut formen från ugnen kom jag på att jag hade glömt att sätta på riset så det va bara att sätta tillbaka formen i ugnen och invänta riset.
Men nu är vi äntligen mätta i magen.

En lugn helg

I fredags blev det mys och film Vid halv ett gick strömmen på hela gatan utom på Kippers och Valvet dit alla av dom som hade vatt på Grand gick. På balkongen under stod det 4 killar som skrek "Var tog strömmen vägen? Var tog strömmen vägen? " Medan dom som stod på gatan utanför Grand "Pengarna tillbaka, pengarna tillbaka" En väldans händelserik kväll må jag säga!

Lördag.
Körde till Lund för att plugga. Det va sjuuukt jobbigt eftersom jag va så fruktanvärt trött. Klockan halv 2 typ körde vi ifrån Lund och jag gick hem och la mig och sov till halv 6. Körde och hämtade A och vi körde och handlade kyckling, pommes, bearneisås och började kocka. Kl 21 hade vi bokat biljetter till Män som hatar kvinnor. Så tror du vi hann äta maten eller? Nee  så när bion va slut och vi hade kommit hem så va klockan typ halv 1 mitt i natten och då satt vi och käkade kyckling med pommes^^ Men bion va duktigt bra iaf:) Helt klart värd att se!

Söndag.
Började vi dagen kl 14 med att simma 50 längder. Sen körde jag hem till mamma och pappa och åt middag, såååå gott.
Sen blev det film och mys på kvällen.

Citat

"Saker som är värda att ha är värda att kämpa för"

Jag har köpt ny data:D

Eller data och data men en mini-pc iaf:)
Det är en Acer Aspire One och den är rosa såklart:D
Körde bort till Elgiganten och skulle kolla lite priser och så, och det slutade med att jag kom hem med en liten data. Jag hade sån tur de dom hade kvar va 3 st rosa, vaddå att jag blev glad:D
Och det bästa av allt är att den matchar till telefonen med^^






Finaste datan i stan:D

Ny mobil

Glömde ju det "viktigaste" på hela helgen. Jag skaffade ny mobil i lördags. En Samsung Touch.
Tänkte bara säg att det tar en jä*la tid att skriva sms, men lugn, jag svara det tar bara lite tid^^


Det blev en sånhär. Rosa och fin!!


TRÖTT med stora bokstäver

I torsdags hämtade jag detta:

ur mamma bil och det var maten som skulle bjudas på hemma hos mig på fredag.
Observera kryddburkarna, stekjärnet och gratängformen som hon med tog med sig

I fredags var familjen här tillsammans med familjen Karlsson som vi ska åka till teneriffa med. Mamma kom kl 16 och började laga maten till kvällen. Det blev en pastagratäng med köttfärs och nån go sås över.
Trevlig kväll!!

Igår blev det stan hela eftermiddan.

Dagens outfit på stan

På kvällen blev det sen fest med en väldans massa människor och riktigt jä*la kul va det med:D
Det va riktigt kul då näst intill ALLA Bromölla folk var med. Inte ofta som alla är hemma och kan komma på fest samtidigt. Hade även bjudit ner gulliga Martina från Ronneby. Vi va 14 st då Johan står nedanför och säger att han har 9 kompisar med sig, 9 killar dessutom^^ Det va bara att öppna och se glad ut. Och gu va trevligt det blev^^ Inte för att det inte va det innan men alltid kul med "lite" nytt folk. Och sen fortsatte det att komma folk. Så vi va nog typ 30 st här minst.
Sen blev det utgång till Grand. Väldans kul där med som vanligt.


Anna G, Hanna F


Mari och Jonna S


Alex


Jag


Johan och Ståhl


Sara och Frida

Dagen har väl inte varit särskilt givande. Det som har gjorts idag har ungefär vatt att äta bakad potatis på Conditori Fantasi och vatt på Hemma kväll och köpt godis sen har dagen spenderats hemma i soffan i pyjamas.

Helgens bästa:
Mamma som hade med sig maten
och
Per som städade och plockade undan ALLT efter festen och diskade ALLT

Helgens citat:
"Hjälper huvudvärkstabletter mot huvudvärk?"


TABBE!!!

Sitter här nu, klockan är 07.05 och jag börjar jobba 8.30. Gick upp i godan ro och har nu gjort mig iordning och var på väg till jobbet då jag upptäcker att klockan är 07.00 och inte 08.00!!!
Så, vad gör jag nu?
Får väl fortsätta kolla på Vakna med the Voice eller nåt.....

Nu är det gjort....

mitt konto på lunarstorm är borttaget. Hade inte vatt inne där på väldans länge men blev påmind då jag läste Maris blogg så gick in och tog bort mitt konto. Nu är det liksom facebook som är "inne" hallå^^

Blev precis påmind om att det finns en plats kvar till mig till Säfsen i påsk. För er som inte vet var det ligger så ligger det typ rakt ovanför Karlstad och en liten bit från Ludvika. Jag har blivit tillfrågad innan om jag velat följa med men har då tackat nej med tanke på att jag kommer hem från Teneriffa några dagar innan och jag är ju inte sådär jättebra på skidor och mina knän pallar ju kanske inte det heller med tanke på att dom hoppar ut led med jämna mellanrum. "Meeen å andra sidan så" (internt skämt med fröken Lina) va f*n jag får väl sitta i pulkabacken eller bygga snögubbar så har typ bestämt mig för att följa med ändå.

Tänkte ge er en liten uppdatering om läget på jobbet med eftersom jag nu har börjat jobba på en 3-6 års avdelning. Och det funkar hur bra som helst, (tycker jag iaf), trivs faktiski väldans bra. Så det kommer nog gå bra detta. Men visst saknar jag både mina barn och kollegor på Pyramiden men jag ser ju dom x antal ggr om dagen ändå och sen har jag fått ett antal timmar där nere med så det känns bra:)

Vill oxå passa på och tacka alla för dom snälla kommentarerna och tipsen
* om mitt bakande till Jessica:)
* och ang. mitt i-landsproblem med falukorven

Sådär det va en liten uppdatering om vad som händer och hända skall.

Men det viktigaste av allt,
Jag har fest på lördag, kom kom kom!!!!





Sjuuuuuk natt/morgon i lördags

I Fredags bakade jag muffins och negerbullar till Jessica som fyllde år i torsdags. Körde dit och hon blev sååååå glad för både kakorna och för kakfatet. Satte ljus i de två stora hjärta-muffinsen i mitten. Hade en myskväll med pizza och Jessica åt även negerbullar.


Såhär fint blev det.

När jag kom hem gick jag och la mig. Johan ringde som vanligt kl 2 och kollade vad jag gjorde.

Ringde H halv 4 och sen kom han och Månsson till mitt vid 6 på morronen. Gick och la oss vid 9 igen och sov och slappade till 17 innan jag och H masade oss iväg till Max och åt frukost.
Tänker inte skriva nåt detaljerad om vad vi gjorde och vad som sas men det va en sjuuuuk morgon iaf!!! Vi va inte kloka!!

Sen igår var det utgång till Grand tillsammans med Rosel. Väldans trevligt!!!

Idag har jag och Kajsa vatt och pluggat på jobbet. Och sen har det bara vatt slapp med sömn och mat. Ska snart gå ner och tvätta så man gör nåt vettigt på hela dagen iaf^^

Pussilipuss

Dagens i-landsproblem är helt klart när man steker falukorv och kanterna typ viker sig uppåt så bara korven steks på kanterna och i mitten och så inte resten av korven steks.




Fest 14 mars!!!!

Och jag hoppas alla kan komma!!!
Har sagt till en massa folk men vet redan en del som inte kan komma:( Så nu får f*n ni andra komma!!
och det för att det kommer hem folk från lite här och var och då vill jag ha en riktig fest för dom som inte har fått va med på våra fetefester innan^^


Igår hade jag iaf en jättemysig eftermiddag som började på Ivö tillsammans med Mrs. H. Vi gick runt halva ön och klättrade upp och ner för typ alla klippor och berg. Och vi va väldans ensamma. Träffade inte en enda människa och mötte typ 2 bilar eller nåt, men msyigt va det:)
Det va väl behövligt efter en omtumlande och känslosam morgon.

Idag har jag haft sandra på besök och vi gick på stan en sväng och jag köpte 2 nya bikinisar tills jag ska iväg och resa lite, åker om 3 veckor, såååå gött ska det bli:D
Har vatt på Indoor Walking med Frida med, och shit va jobbigt det va idag!!

Och nu är det mat för har inte ätit sen 11 idag!

Måste såklart både gratta Cecilia som fick en liten flicka idag:D och Jessica som fyller år!!!

Puss på er!!

En väldans mysig helg-----utan sömn.

I torsdags efter att jag hade tränat checkade Mr. H, in. Efter en lång natt med mycket mys och prat så
somnade jag tills slut vid halv 3.

Fredag.
Efter att ha slutat kl. 12 och sen kommit hem så var H kvar och vi började tvätta kläder då han kom direkt från en vecka i växjö och det var en vecka sen jag tvättade så var det en del.
Sen var det tacobuffé och bowling med jobbet, och gissa vem som vann? Jo jag:D och jag hade typ 40 poäng mer än tvåan *skryter*. Vi var 10 st som var med och åt och 9 som var med och bowlade då Cecilia är så gravid man kan va så stod hon över bowlingen.
Sen var det hem att leta fest men det gick inget vidare. Nästkusinen Johan skulle höra av sig när han kom in till stan men jag somnade halv 10 på soffan och vaknade vid 11 igen och sms:ade Johan att jag inte pallade följa med ut och sen gick jag och la mig, helt i onödan för sova fick jag f*n inte göra den natten heller. Eftersom jag visste att H skulle komma så ville jag inte ställa mobilen på ljudlös och det det fick jag höra. Johan ringde och ringde och ringde och ringde och sms:ade och ringde och sms:ade natten lång. Han letade efter mig och blev jätteorolig när jag inte svarade trots att jag sa första gången vi pratade att jag va hemma vilket han hade missat. Och så höll natten på. Halv 4 ringer H och vill komma in. Och sen blev det prat i en timme eller nåt.
Somnade halv 5.

Lördag.
Vaknade 8 och gick upp 9. Bestämde oss för att göra en utflukt. Färden bar iväg till Svedala Outlet. Kom fram och ringde Lina och frågade varför vi aldrig hade vatt där tidigare? Shit va mycket fina och billiga kläder!! (www.swedalaoutlet.se)
MEN vilka små storlekar, asSå verkligen skitsmå!!
Hittade en svart kjol med hängslen (syns på bilden nedan) och en vit cardigan med hjärtan på från Paul Frank.
När vi va färdiga i Svedala så bestämde vi oss för att ta en tur till Nova Lund med, eller oss och oss, jag ville till Gina Tricot^^ Blev en snabbis på Nova för vi va så trötta så orkade inte ens gå och titta. Körde hem och sov en timme innan det var dags att göra sig iordning inför kvällens festligheter. Jag skulle ha fest och det blev typ en tjejfest förutom att Samuel och Emilsson tittade inom nån timme eller nåt.
Sen blev det Grand såklart. Gick hem vid 2-tiden för hade så jä*la huvudvärk.
Ringde på dörren typ halv 4 då H kom.
Halv 5 står jag i duschen och H kokar makaroner och det ringer på dörren igen. In kliver Frida och en grek hon hade hittat på gatan som hon inte blev av med. Asså han va så fruktansvärt charmig och snäll mot henne och jag och H bara asgarvade medan Frida inte visste var hon skulle bli av. Till slut ryckte H in och sa att han skulle "gå och lägga töserna nu" och greken gick efter många om och men.
Somnade halv 6.

Söndag.
Skulle äta middag hos mormor kl 12. Efter att ha ställt klockan på halv 11 men lyckades ändå inte att titta på klockan förrän 11.15 och sen var det snabba ryck. Körde hem H till hans föräldrar och därmed checkade han ut efter att ha bott här hela helgen.
Efter att ha ätit lutfisk till middag och romrussin glass *urk* till efterrätt hos mormor så bestämde jag mig för att jag skulle ut och rida en runda. När jag väl hade hittat alla kläder och tillbehör så var det dags att ge sig av, trodde jag ja. Herkules var dock inte lika glad som mig att komma ut i skogen så efter ungefär en kvart så bestämde han sig för att inte gå längre och han vände och skenade hemmåt igen *jä*la häst stanna* lät det då, men jag lyckades iaf hålla mig kvar på ryggen på honom.
Väl tillbaka i hagen så började jag rykta den andra hästen och när hon var färdig borstad så släppte jag loss henne och hon gick. Herkules stod kvar en liten bit bort från mig och kollade på mig med en darrande underläpp och jag kollade på honom utan att säg nåt. Han gick lite närmare. Och ännu lite nämre och tillslut så stod han precis framför mig och gnuggade mule mot min jacka och typ sa "förlåt". Dom är inte dumma dom där djuren! Svårt att förklara men det var verkligen som att han fick dåligt samvete för vad han hade gjort och nu ville han bara kela och bli klappad och jag kunde såklart inte låta bli att gosa tillbaka^^
Väl inne i huset igen skulle jag tvätta händerna men det gick inget vidare för pannan hade gått sönder och det fanns inget varmvatten i kranen. Men pappa har såklart lösningar på allt för inne i köket har vi en vedspis med kran där jag kunde sätta en spann och sen tvätta händerna. *Host*1800-tals-varning*Host*. Då kände jag bara, tur man har flyttat från landet^^
Shit vilket långt inlägg, nej nu får det räcka.
Avslutar som vanligt med lite bilder. Och det finns som vanligt fler på facebook^^


Jag o Emilsson spelar Twister


Erika och Frida


Vedspisen


Vedspisen med spannen att tvätta händerna i





RSS 2.0