Stranden och shopping

Förmiddagen spenderades på stranden tillsammans med Lina. sol och bad och korsord i alla dess former och såklart.
Sen gick jag och M en runda på stan och shoppade lite. Det var han som skulle ha ett par jeansskjorts (tyckte jag) men det var jag som kom ut från JC med en klänning istället. Träffade även kusinen så imorn blir det Ölands djurpark tillsammans med honom och hans familj, ska bli väldans trevligt:) Sen blir det att spendera ett par dagar tillsammans med dem i husvagnen på Öland.
När vi kom hem slängde jag i mig lite mat innan jag gick bort till Per och Jennie och hade det bara allmänt bra. Väldigt trevliga människor det där.
Sen gick jag vidare till Lina och Martin för att säg Hejdå till dom som flyttar till Eskilstuna imorn=( Alla flyttar från Kalmar, alla utom Per.

Hoppas ni få det lika trevligt som jag i helgen.

Puss o kram

Hemma igen

Då var man hemma igen och har hunnit sovit, handlat och duschat. Men det är knappt lönt att packa upp då jag ska till Kalmar på tisdag igen och sen vidare till kusinerna på Öland på torsdag. På tisdag ska jag träffa Lina igen en snabbis på stranden eller nåt blir det nog=) Och på onsdag hoppas jag att få träffa Per, för det va ett jä*la tag sen nu.
Tänkte lägga upp lite bilder från helgen.

Den första är från stugan, ja ni ser rätt det va 50,4 grader varmt på altanen. SJUKT
Den andra är bara en fin bild från vår lilla skogspromenad=)




Helgens bästa bild
Pappa njöt inte lika mycket av solen som vi andra för han hade bränt sig liiiite om både fötter och ansikte så hann satt bakom mamma med fötterna i skuggan och med en t-shirt över huvudet.





Falkenberg

Kom till Falkenberg igår. Gick en sväng på stan innan vi körde till Skrea strand och badade men  fy f*n med folk där va.

Idag började dagen på vårdcentralen med en blå och duktigt uppsvullen fot. Fick pencilin så nu är det 10 vita dagar som gäller=/ Känns inte som en superbra start på semestern med 4 dagars 40-graders feber och sen när febern knappt släppt så börjar man med penicilin, ska nog sitta inlåst i ett rum resten av semestern och inte träffa nån så kanske jag slipper fler "olyckor".
När jag kom tillbaka från vårdcentralen var det lite shopping innan vi träffade S, K, G och Skalman såklart, från Nynäshamn,  sen körde vi och badade i Ugglarp, väldans fint och varmt.

Sitter här nu utanför stugan med en knacklig uppkoppling, men men bättre än inget.
Imorn blir det väl med lite sol och bad innan vi åker hemåt igen.

Hela världen ville reta mig...

Ja, så har det kännts idag, Ok, att jag är feberfri och mår betydligt mycket bättre än vad jag gjorde igår men allt annat jag har gjort har vatt så besvärligt. Jag gick hemma hos mamma och pappa i mina "hopp-in-skor" och det va väl typ 7 mm mellan skon och foten och tro f*n att en geting flög emellan och stack mig i foten, AJ, va ont det gjorde så jag slängde av mig skon och snurrade runt på det andra benet ,AJ, igen, det va det knät som brukar gå ur led ja. Satte mig ner och mamma fick plocka bort gadden och smörja på en krossad ibumetintablett och vatten.
Så nu sitter jag här och foten bara svullnar upp mer och mer och kan inte röra tårna på varken det ena håller eller det andra=/
Imorn bär det iaf av till Falkenberg för att träffa några vänner från Stockholm.
Hann iaf med att göra lite nytta med. Flyttade hem hästarna från den andra hagen och tvättade deras badkar så det blev så fint så=)

Kan bjuda på två härliga bilder med i allt elände. Glassen är från Öland när jag och Lina va där och grisarna är dom hemma från mamsen och papsen=)



Trevlig helg!

Fortf. sjuk

Sitter hemma hos mamma o pappa nu med fortf, 39 graders feber, ska den inte snart försvinna?
Sov inget i natt heller.... Så vid 7 imorse bestämde jag mig för att lämna Kalmar och köra hem till mamma o pappa.
Här blir man bortskämd, har bara sovit och ätit blåbär och glass hela dagen.
På fredag är det tänkt att jag ska till Falkenberg så tills dess vill jag verkligen va frisk igen, men får se hur det blir med det.

Kanske inte den bästa starten på semestern och jag hoppas ni har det bättre på er semester än vad jag har det!


Öland

Hade en underbar dag på Öland i solen igår. Jag hämtade Lina och sen körde vi mot Fäjestaden. La oss vid havet och solade i ett par timmar tills det blev värsta stormen och frös gjorde vi så det va bara att packa ihop sina saker och åka hem igen.
På kvällen var jag och M och tittade på Kalmar FF- Malmö FF på harrys medan vi åt gott med.
Kände redan där att jag började må konstigt och va tjock i näsan och i huvudet, och visst blev jag sjuk. Har haft feber hela natten och inte sovit nånting, bara snurrat och svettats och frusit om vartannat. Så trist!
Men nu har jag iaf orkat gå upp från sängen och det känns som att febern har gått ner lite iaf efter all ipren och apelsinjuice jag har hällt i mig.

Så det blir väl inte så mycket gjort idag, inte för min del iaf.



Girls in...

"girls in red wanna do it in bed.
girls in blue wanna do it with two.
girls in white wanna do it all night,
girls in black like to take it from the back
girls in green is a sex-machine
but girls in sweden wanna do it hela tiden"


Bio x2

I torsdags var jag, Lue, Veronica och Totte och tittade på Mamma Mia. *skitbra* Helt klart en film att rekommendera trots att vi fick sitta på första raden längst ut till vänster ;)
I fredags gick jag på semester kl 13.30 och sen körde jag upp till Kalmar. På kvällen var jag på fest med Lina och Martin hos Marie och Johan. *trevligt*

Igår var jag och Lina på stan och kollade lite och sen gick vi till Ikea, väldans skönt och man får ta vara på de få soltimmarna vi har för tillfället.
På kvällen var jag och Micke på bio och såg "Kung Fu Panda". En hyffsat bra film men trodde den skulle va roligare, så det är en film jag rekommenderar att hyra istället för att se den på bio.
Efter det väntades det Kinamat på en av alla resturanger. Det hade vatt gott om dom inte hade tappat hela "stark-krydda-burken" i maten,  det va så starkt så det blev inte mycket ätit där inte. Men glassen och den friterade bananen var god iaf.

Nu sitter jag här och väntar på att solen ska komma fram så jag och Lina kan köra till Öland och äta glass och gå en sväng på stranden, palnerna med att sola och äta pastasallad är nog ganska långt borta just nu.

"Helgens drink"
Mint baileys
Mjölk
O´boy

Så fruktansvärt gott och smakar After Eight!

Kivik + kossor

Jupp har precis kommit hem från Kiviks marknad. Väldans trevligt=) Var där med Philip, Lovisa och Jimmy.
Och jag fick se mina kära "idoler" RMK c/o med, shit va söta dom är, dock säkert inte mer än 15 bast, men ändå:P
Bra är dom iaf;)
Det enda jag köpte var dock ett par ko-trosor vilket va ett måste när jag såg dem.
Bjuder på lite bilder på mina nyinköpta trosor och lite andra ko-bilder.
Och detta är bara en liiiten del av alla kossor, det finns både dörrmatta, kuddar, gardiner och påslakanset  mm....

Göteborg

Ja, var ska man börja? Kan börja med att säg att det har vatt en händelserik helg, vilket det iofs brukar vara när jag och L bestämmer oss för att ta en liten utflykt. Ska försöka sammanfatta helgen i Gbg så bra det går men har en känsla av att detta inlägg kommer bli väääääldigt långt.
Ok, L hämtade mig vid 09.05!!! (inte illa för att va L, bara 5 minuter sen)
Sen körde vi på och stannade nånstans och hade kissepaus och köpte en tidning. Sådär satt vi sen och lyssnade på Pippi Långstrump och löste Sudoku. Väl framme vid hotellet (vilket var en byggarbetsplats) så gick jag in och frågade var vi skulle parkera bilen, han i receptionen föreslog deras garage för 185 kr/dygn, ok sa jag med lite diskuterande med L i luren som satt utanför i bilen. Vi körde ner i garaget och fick en plats.
Väl uppe på rummet såg  vi att vi hade fått en dubbelsäng istället för 2 enkelsängar och en barnsäng som vi hade önskat. Jaja tänkte vi, vi får ju plats men väl utanför rummet så hoppade L på en städerska om att vi ville ha en barnsäng och fick då till svar att dom inte fick sätta in en i det rummet. Nehe, men tack ändå. Sen gick vi ner till receptionen och L sa till även där om att vi hade bokat ett rum med 2 enkelsängar och en barnsäng. Han sa att det ordnar ni men ni får ta ett annat rum då. Japp sa vi och gick upp för att flytta våra saker till det andra rummet och när vi kommer dit så är det en städerska där som sätter in en spjälsäng i vårt rum, "Nej skriker L, asSå vi har fått ett annat rum nu och hon är lite för stor för den" (E är  snart 5 år). Så vi tog våra saker och gick in till nästa rum och då håller en annan städerska på att flytta ut nästa spjälsäng och in med en "resesäng" istället. Tack tack sa vi och gick ut för att äta nåt på stan och hittade ett McDonalds.
Sen gick vi hem igen för då var det dags för L och E att göra sig iordning inför bröllopet. L hoppade in i duschen och jag och E brottades och kittlades i sängen. Hux flux hör man L skrattande innefrån toaletten "Det är brunt och rött på handduken men det är Brun-utan-sol och sen har jag klämt ut en finne"  "Haha säkert sa jag, det ska jag nog med köra med nästa gång" jaja...
När L va färdig kom hon ut och det är här:

 

hon upptäcker att hon inte har sin bh utan band med sig!.
L: "Anna du måste springa iväg och köpa en bh".
A: "Hajj och ivajj"
L: "Du vet väl vilken storlek jag har?"
A: "Ja hur ska jag kunna missa det efter att du har stått och velat på samma bh i 45 minuter en vecka innan"
Hittade både kappahl och rätt bh, när jag stod på hotellet för att åka upp igen är det en tjej som ursäktar sig och frågar om jag är Anna, "eh ja, och vem är du"  "Då åker jag med dig upp för jag är M som ska hämta L och E" OCh där stod jag med L:s bh i påsen.

Ja 20 minuter senare än dom hade tänkt att åka va L äntligen klar och dom körde iväg.
Bröllopet började kl 16.00, 15.54 kom dom in bakvägen i kyrkan i takt med kyrkklockorna, någon som är förvånad? Nej tänkte väl det.

Sen var det min tur att göra mig iordning för jag skulle träffa V. När jag hade kommit i badkaret så fick jag inget vatten i slangen utan det kom bara ur kranen rakt ner i badkaret, vansinnig blev jag för det hände ju inget när jag tryckte på ploppen (som jag egentligen skulle dra ut istället för att trycka in den) Men men tillslut lyckades jag.

Sen träffade jag V, väldans trevligt. Hungriga blev vi och regnade gjorde det så det va då vi gick till McDonalds åter igen....
Men tog för omväxlingsskull en McChicken eller vad den heter;)
Sen sa vi hejdå och jag la mig på rummet och kollade på tv innan jag gick ner till Hotellbaren och tog en cider och läste Amelia typ 3 ggr och bara tittade på folken.

Sov.
L ringde kl 23.55 och sa att hon va nere i garaget nu men där fanns ingen parkering och E sov i bilen så jag sprang ner och hjälpte henne. Hon gick upp i receptionen med Elin sovandes på armen (jag stod bakom hörnan och gömde mig) vansinnig och sa att vi hade "bokat" en plats i garaget just för att slippa detta och då säger han att "vi kan inte garanetera en plats, men ställ er på handikappsparkeringen utanför" Sagt och gjort.
Och där stod vi hela natten och till kl 20,00 dagen efter när vi hade vatt på Liseberg.

Söndag:
Vaknade lite över 9, gick ner vid 10 och åt världen frukost, Shit med mat där va, tom pannkakor, prinskorvar, köttbullar och grejjer.Och gott va det.
Sen gjorde vi oss iordning och gick ner till stan en runda köpte dock bara ett paraply då vi inte riktigt hittade "hela stan":P
Vi bestämde oss för att gå till Liseberg istället som låg ett stenkast från hotellet.
Där inne så köpte vi ett åkband till E, och jag och L köpte ett varsitt häfte med 15 kuponger i var, (dumma som vi va)
En vuxen fick åka med E i nästan varje karusell så vi turades om och åka hem henne, jag åkte dom med lite fart i medan L åkte Kaninresan och Farfars bilar=) "Varför får alltid jag dom dryga?" sa L efter kaninresan. 
Men hon fick iaf en som va lite "roligare" "Små grodorna".



Sen var det dags att äta, igen.
Vi tog en varsin tallrik Pasta Carbonara. L visar E hur man kan ha pastaskruvarna som sugrör. Jag skrattade så jag inte visste var jag skulle ta vägen.



Sen avslutade vi med att åka pariserhjulet, vilket L inte uppskattade lika mycket som jag och E.


Innan vi gick hem passade vi på att sälja det ena kuponghäftet till en snäll mamma. För vi fick ett helt häfte + 3 biljetter från det andra häftet över.
Vid 19.45 gick vi från Liseberg och sen begav vi oss hemåt.
Det va vår lilla resa det. Nästa tripp blir till Astrid Lindgrens värld om några veckor.





Ps: När jag kom hem hade jag såhär många smultron på min planta *skitstolt*




 






Färdig!

Nu är jag redo att åka till Göteborg. Lina och Elin ska komma och hämta mig vid 9-tiden men vem vet när det blir!
Nemen, NU ringde hon, shit hon är ju nästan i tid;)
Idag blir det väl att spendera tiden på stan och på hotellet och imorn blir det mer shopping och Liseberg såklart!

Ha en bra helg här hemma för det tänker vi ha i Gbg iaf!

Puss o kram

Kristianstaddagarna

Har börjat och jag har spenderat de senaste dagarna där och fler blir det...
Igår kom Joel och Mari och hämtade mig och körde in till stan. Väl inne i stan bestämde vi oss för att hitta en plats i öltältet på Stora torg och där satt vi sen resten av kvällen, väldans trevligt=)



 Det blev alldeles för roligt då jag mådde pyton imorse när jag skulle jobba. En timme senare än jag skulle börjat så kom jag äntligen till jobbet, väl där gick det väl hyffsat bra iaf:)
När jag hade slutat begav jag mig upp på stan för att träffa Lina och Elin, och där blev jag kvar i 4 timmar, trots det så blev det endast ett par skor för jag städade och satte alla skor på skohyllan igår och såg att jag bara hade 12 par så kände att jag behövde ett 13:onde par=)
Cyklade hem och lagade mat till brossan och duschade och åkte in en runda till stan igen. Återigen så blev det liiite shopping men bara en kofta på H&M.
Sitter här nu och är trött som ett helt ålderdomshem, så ikväll blir det läggdags tiiiidigt.


Maja njuter i knät på Per

Den som...

Det var en hård fredag.
Jag och Philip körde till Bromölla för att hämta Emma och Daniel för att sen åka vidare till Kickan i Sölvesborg.
Där satt vi och festade och det blev en hel del ja, sen åkte vi in till Killebom. Där var det oxå väldans kul, träffade en masSa folk. Sen gick vi, jag, P, F, M, S, N, K och nån till till Tredenborg för att sova i somamrstugan där. Somnade väl lagom till att solen började gå upp igen vid 4-tiden. Kl, 9 vaknade vi igen och då tyckte jag vi skulle gå och bada så det gjorde vi! Dom andra va väl inte riktigt lika sugna på det som jag och tji fick jag, satan va kallt det va, tror inte ett dugg på att det va 19 grader när jag nästan tappade andan när jag hoppade i.
Sen kom pappa och hämtade mig och då var det systemet nästa!
Mådde dåligt hela dagen och kände mig full till typ 6 påkvällen=/

Glömde ju nåt av det "viktigaste", jag och Lina ska till Göteborg på lördag, hotell, shopping och Liseberg:D


"Den som spar han har,
den som stjäl han tar"



Bra dag

Idag när jag kom hem från jobbet så la jag mig i solstolen på balkongen och slumrade till en stund innan Per kom hem. Sen var det återigen dags för  "Näsbyrundan". Trötta och svettiga så bestämde vi oss för att köra ner till Åhus och bada så det var att hem och byta om till bikini och kjol och sen ner till Åhus. När vi kom dit så var vattnet så jä*la svart och äckligt så jag ville knappt ens känna på vattnet så det blev inget badande. Per fick syn på att det va flikkor som spelade fotboll i Åhus turnering "Beachsoccer" så det var bara att traska dit och börja titta.
Efter länge och väl körde vi hem och lagade spaghetti och köttfärssås *mumsigt*. Nu har jag precis duschat och har äntligen satt mig i soffan för lite tv-tittande.

Imorn är det fest och killebom och på lördag är det återigen dags för jobb-fest och sen ut på stan då K-stad dagarna har börjat. Så det blir nog en bra helg:)

Snillet spekulerar.
Dagens fundering "Om blixten slår ner i vattentornet så rinner vattnet ut"

Shoppat lite....

Idag var det lugnt på jobbet det var jag och L på 1 barn^^ Så vi gick en sväng med henne.
Fick även gå hem 2 timmar tidigare än planerat *härligt* Körde hem till L och sen åkte vi vidare till Nova Lund för lite shopping.  Och det blev liiite shopping med, det blev en söt liten top, 4 par trosor och tavla som jag har kört halva Sverige runt. Jag hade bestämt mig för att jag ville ha 3 st, hängandes i köket. Hittade den första i Växjö, köpte deras sista tavla på Gallerix,  hittade sen den andra i Helsingborg, och sen har jag varit på Gallerix i Kristianstad, Kalmar, Lund, Malmö, Halmstad men ingen har haft tavland, MEN idag hade dom den på Nova Lund, gissa om jag blev glad=) Och även det var den sista.



Har även hunnit med att vara och titta på  en lägenhet till x:et med. Jag blev kär direkt! Jag hade väldans gärna bott där. Den var rymlig och fräsch och låg mitt i stan. Men är glad för hans skull iaf att han fick den:D

När jag kom hem sen så hade min bror kommit då han ska bo här nu i ett par dagar för han jobbar på Näsby nu i veckan.
Sen gick vi Näsbyrundan och har i princip precis kommit hem. Det första han gjorde när han kom hem var att ställa sig och diska! Helt frivilligt, sånt tycker Anna om.
Nu sitter vi och tittar på Allsång på Skansen och sen väntar Morden i Midsommer.

RSS 2.0