Märkt för livet

Efter jobbet i fredags begav jag mig till solariet och sen bar det av till Kalmar.
När jag nästan va framme kom jag på att Citygross hade öppnat och dit måste man ju absolut bege sig, sagt o gjort, jag hämtade Mirre och sen körde vi dit. Jag har aldrig sett så många varken handikapp parkeringar eller kundvagnar. Det brukar i regel vara cirkus 4-6 handikapp parkeringar men här var det däremot 16-18!!! Sjukt många va det iaf! Sen kom vi till kundvagnarna, och det va i klass med Ullareds kundvagnar satan med vagnar det stod där. När vi väl kommit in i butiken så va det lika stort som ja, jag vet inte vad. STORT. Där fanns cirka 2 km med bara tacogrejjer och 2 km med bara räkost. Det som jag själv tyckte va  negativt då om man måste säg nåt så var det väl kassorna, där kassörskorna stod med ryggen mot kunderna, det tyckte Anna inte om. Men men väl hemma igen så blev det tacos, men nee det va knappt gott, jag fick ingen majs för det trodde han att han hade hemma men ikke, och köttfärsen va så sjukt starkt så det blev bara en tacos=/
Det blev desto mer  tacos igår hos Annika och Stefan, där va det tacos må jag säga. Där va 7 KILO köttfärs och 60 tacobröd och 80 tacoskal!!!! Ja, hon trodde nog vi skulle äta mer än vi gjorde ja. Vi va 16 pers, men det blev väldans mycket över iaf. Det va en trevlig liten fest det där.

Idag söndag blir det att va hyffsat mycket ute, har vatt ute och gått i en timme och ska snart hem till Västanå och gå igen med vovvarna. (pappa är hundvakt). och sen ska jag ta påskris i skogen som jag kan pynta=) Till kvällsmat blir det grillat *gott*
Nej nu ska vi köra.

Just det, jag kanske ska skriva vad jag menar med märkt för livet oxå^^ Jo, Micke var och tatuerade sig i lördags. Det blev en halv novell på underarmen enligt mig, men bra blev det. Jag vågade faktiskt sitta och titta hela tiden fast ljudet inte va nån skönhet och sitta och lyssna på.

Tänkte också lägga in lite bilder på mina favoritdjur. ( Vettif*n varför det blir vitt brevid bilderna men det är bara att accepter)

image3 
Herkules

image5
Herkules

image2       
Gossen och Pinglan

Helgen

Det blev en hård helg, men det visste jag redan sen innan att den skulle bli.
När jag stängt förskolan vid 17-tiden så bar det hem till mamma o pappa för att äta middag, duscha o fixa till sig för att sedan dra vidare till Blomman i Håkanryd där det va fest planerad=) Sagt och gjort. Sen festades det för fulla muggar 'tihi va jag va finurlig nu*. Sen vid 23.45 kom taxin och hämtade oss och körde oss till Altona i Sölvesborg där det dansades natten lång.

Lördag. Hemska lördag. Jag mådde inte sådär superbra om man säger så. Jag inbillade mig själv att om jag gick ut i solen och det fina vädret så skulle huvudvärken försvinna men ikke då. Det slutade med att jag gick och la mig igen och sov till 3. Och sen fick jag stressa in till stan och fixa till mig och sen hem igen för att äta smörgåstårta hos mamma o pappa och sen stressa vidare till Blomman där det va fest...igen.
Jag va dock lite segare än dagen innan men det är kanske inte så konstigt. Det va hur som helst en väldans massa trevligt folk, och annorlunda folk "ingen nämd ingen glömd", men känn er träffade där ni tycker ni passar in^^
Jag blev ju dock kallad allt som man kan relatera till en ko, typ koooomiker, muuuuslim, muuuusiker, tjuuuurig, hooorny. När man är med det "gänget" så är det ingen som vet vem anna är utan där är jag Kossan.
Jaja nog tjatat om det, vi tänkte ta oss in till K-stad men där fanns inte en enda taxi som kunde ta oss dit, jag ringde brossan och han kunde köra en bil iaf, *tackar för det*, vi fick iaf ihop tillräckligt många bilar så vi kom in till stan allihop. Väl inne i stan träffade jag Mirre (Micke) så min bror körde hem oss igen^^ Men när jag kom hem kom jag på att ojj lägenhetsnycklarna är i bilen som står hos mamma, ajjdå. Jaja bara att köra oss till Näsum istället och väl där fick mamma och pappa köra in oss till stan igen, kan ju säg att dom va INTE glada, men vi blev desto gladare=)

Söndan blev en mysdag. Mådde tro det eller ej, men väldigt bra trots allt. Hände inte så mycket mer......

Idag har jag jobbar hela dagen och sen varit ute och gått med Emelie i en timme *skönt*

Potatis, äntligen^^

Jag har inte ätit potatis mer än 1 gång sen jag flyttade in i min "nya" lägenhet i november och det va då Mari va här och gjorde bakpotatis, MEN idag kom Rosel (vän och arbetetskompis) och gjorde potatismos och stekte falukorv och annanas, väldans mumsigt=) Ja, jag äter näst intill bara pasta och ris annars i alla de slag och sorter.

Imorn kommer Britta från varberg på besök på förskolan. Det var på hennes förskola som jag och Lina (arbetskompis) var och besökte för 2 veckor sen, det ska bli....spännande. Får se hur det går, men nervös är jag med tanke på hur strikt de hade det på deras Montessoriförskola. (En historia om det kommer senare)
På kvällen är det sen månadsmöte på Leklådan., så det blir en lång dag även imorn.

Depp-söndag igen....

Hatar söndagar.....
Förra söndagen var superduper bra och när jag åkte ifrån Micke i Kalmar så det sista jag sa va" Va skönt med en bra söndag och ingen jä*la depp-söndag" men idag är den tillbaka den förbannade depp-söndan.....

Vad man än gör så är det fel, man försöker och vill vara ärlig men det är fel det oxå, eller är det kanske inte det som är fel utan det man gör som är fel? Det är sååå lätt att va efterklok, men vad hjälper det?

Jag vet inte vad jag säg, mer än, förlåt.

Vad har jag gett mig in på?

Ja, nu har jag med hamnat i bloggträsket, får dock se hur mycket bloggande det blir, men kan nog bli en hel del trots allt.
Måste börja med att berätta för er som inte känner mig att jag är en ko-samlare och kallas för  kossan av ett kompis-gäng, därav namnet.

Jaha vad skriver man i en blogg då? Vad skriver alla andra i sina bloggar? Jo, vad som har hänt under dagen, vad som händer i livet, korkade artiklar mm mm. Men vad ska jag skriva i min blogg? Det återstår att se......

Idag ligger jag och kurerar mig från gårdagens kräkningar och magsjuka, men känner mig hyffsat bra idag iaf när jag ligger här i sängen. Resten av dagen kommer nog oxå bli ganska lugn ja, blir väl att kolla på melodifetivalen ikväll iaf.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0